Latura sensibilă a lui Vlad: ”Am plâns la filme de Crăciun”

acum 32 zile

Glumeț, pus pe șotii, totodată și serios din cale afară, dar și sensibil. Acestea sunt trăsăturile pe care Vlad Gherman ni le-a arătat în timpul jocului ”Am sau n-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Ce face Vlad Gherman când dă un interviu și îl sună mama lui? S-a întâmplat în timpul filmărilor pentru emisiunea ”CUlTOUR”

acum 32 zile

Actorul Vlad Gherman nu a avut scăpare și a primit provocarea ”CulTOUR” cu întrebările despre Crăciun. Primul joc: ”Ce-ai alege”.

”Când eram mic, Crăciunul era mai frumos”, a mărturisit Bogdan Iancu, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 33 zile

Bogdan Iancu, actorul care la nici 9 ani ajucat în filmul ”Ho, ho,ho”, a răspuns provocării ”Crăciunistice” a emisiunii ”CulTOUR”.

Piese la radio, succes, sănătate, fericire - asta îi cere cântărețul Edward Sanda lui Moș Crăciun

acum 33 zile

Cele 61 de întrebări de Crăciun pregătite pentru cântărețul Edward Sanda sunt pregătite.

Dima Trofim a povestit, la ”CulTOUR”, de ce nu a mâncat toate bomboanele din bradul de Crăciun

acum 34 zile

Cum a făcut Dima autostopul ca să ajungă la aeroport, după ce a rămas grav înzăpezit, de când împodobește bradul dar și alte povești ”Crăciunistice”, în clipul alăturat.

Ascultă-l pe Edward Sanda cum cântă ”Împodobește, mamă, bradul”!

acum 34 zile

Ascultă-l pe Edward Sanda cum interpretează ”Împodobește, mamă, bradul”, celebrul cântec de Crăciun lansat de Fuego și Irina Loghin.

Cum arată masa de Crăciun a Ioanei Ginghină, după ce a renunțat la carne

acum 35 zile

Actrița Ioana Ginghină, pe care telespectatorii Happy au urmărit-o în serialele „Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”, a acceptat provocarea noastră și a răspuns interviului de 61 de întrebări despre Crăciun.

Dima Trofim a dezvăluit, la Happy Channel, că este mare iubitor de sarmale

acum 35 zile

Dima Trofim a participat la "Ce ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ioana Ginghină, înzăpezită la schi. Actrița a povestit, la Happy Channel, cum a reușit să ajungă acasă

acum 36 zile

Actrița Ioana Ginghină a răspuns provocării jocului ”Am/N-am”, în varianta de Crăciun. Ea a povestit, la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns acasă, în copilărie, când a rămas înzăpezită alături de întreaga familie.

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, a mărturisit că a plâns la filmele de Crăciun

acum 36 zile

Ediția de Crăciun a jocului ”Am/N-am” i-a trezit amintiri plăcute actorului Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”.

”Nu aș tăia un copac, să-l aduc în casă și să pun bomboane în el”, a declarat Alexandru Ion, alias Alin, din ”Sacrificiul”

acum 36 zile

Actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale ediției ”Crăciunistice” a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Ioana Ginghină, despre masa de Crăciun: ”Eu mănânc sarmale raw vegan”

acum 36 zile

Ioana Ginghină a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării ”CulTOUR”, de Crăciun.

Prima reacție a lui Denis Hanganu când a văzut un bulevard din București decorat cu liminițe de Crăciun

acum 39 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul” a intrat în jocul Happy Channel și a răpsuns celor 61 de întrebări despre Crăciun din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Am mâncat cam mult șorici pentru limitele mele”, a mărturisit Randi, la ”CulTOUR”

acum 39 zile

"Am sau n-am"? Jocul cel mai amuzant al emisiunii ”CulTOUR” , în varianta de Crăciun, l-a provocat și pe Randi.

”M-aș simți mai împlinit așa”, a mărturisit Denis Hanganu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 39 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Cum arată cozonacul perfect, din punctul de vedere al lui Randi

acum 40 zile

61 de întrebări despre Crăciun și iarnă pentru Randi. Ce a răspuns artistul interviului acordat emisiunii ”CulTOUR”, aflați în cele ce urmează.

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 40 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 41 zile

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 41 zile

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 41 zile

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 42 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 42 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

”Ar fi o provocare să stai printre oameni enervanți”, este de părere actrița Michaela Prosan, din ”Sacrificiul”

acum 43 zile

Actrița Michaela Prosan, alias Lili din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns provocării ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii „CulTOUR”.

”Am fost realistă de mică”, a declarat gimnasta Diana Bulimar la Happy Channel

acum 43 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Continuă fraza", unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 43 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »