• Ce mai face și cum arată Alexia, fosta membră a trupei LaLa Band? O vezi AZI, la Happy Channel

  acum 15 zile

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Alexia Țalavutis, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  ”Nu sunt un tată bun, un familist ideal”, mărturisește Connect-R, în exclusivitate, la Happy Channel

  acum 15 zile

  Un interviu extrem de sincer, un interviu în care Connect-R face măturisiri absolut emoționante. La ”CulTOUR”, îl puteți cunoaște pe solist așa cum este el, dincolo de scenă și de camerele de filmare.

  Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a lipsit de la premiera filmului său, ”Secretul fericirii”

  acum 15 zile

  Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a ratat premiera filmului său, ”Secretul fericirii”.

  Connect-R, mărturisiri neașteptate la Happy Channel: “Voiam să mă fac popă”

  acum 16 zile

  Artist de succes și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neașteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

  acum 16 zile

  ”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu la Happy Channel despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”.

  ”E foarte bine ce faci, continuă așa!” este sfatul Cristinei Ciobănașu

  acum 16 zile

  Ce au în comun Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Sore, Florin Zamfirescu, scriitoarea Anna Todd, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Denis Roabeș (trupa The Motans), Marius Manole, Bogdan Stanoevici? Cel puțin două lucruri.

  Întrebarea pentru vedete: "Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”

  acum 16 zile

  "Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”. Aceasta este întrebarea-provocare lansată la ”CulTOUR” pentru invitații emisiunii difuzate zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Nu te pripi, nu te grăbi!”

  acum 18 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție CulTOUR, azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

  acum 19 zile

  Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

  acum 19 zile

  Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  ”Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”, mărturisește Alin Gheorghișan,la “CulTOUR”

  acum 19 zile

  Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman . În cadrul interviului, pe care Happy...

  ”Cred că m-am pedepsit și m-am judecat prea aspru”, a mărturisit actrița Alina Chivulescu la Happy Channel

  acum 20 zile

  Alina, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea, la Antena 1, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Alina Chivulescu a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR”: ”Urăsc telefonul!”

  acum 20 zile

  Alina Chivulescu, alias Helene, din serialul ”Fructul oprit” a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate zilnic la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”, mărturisește Alina Chivulescu la “CulTOUR”

  acum 20 zile

  Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre...

  ”Viața mea s-a schimbat de când port busuioc”, a spus Ozana Barabancea la Happy Channel, în exclusivitate

  acum 21 zile

   Interviul de 61 de întrebări pentru Ozana Barabancea continuă. Dacă în prima parte a acestuia artista ne-a dezvăluit povestea iilor sale, în clipul video de mai jos, Ozana Barabancea ne va spune de ce poartă la ea mereu o bucată de busuioc....

  ”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 21 zile

  Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

  acum 21 zile

  Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

  Cum este mama Andreea Bălan: ”Sunt tolerantă și jucăușă. Îi pun fetiței mele foarte multe porecle”

  acum 22 zile

  Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

  acum 22 zile

  Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie”, a spus Andreea Bălan, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 22 zile

  ”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie, pentru că, cu toții avem tot felul de probleme, mai mari sau mai mici, și, de multe ori, suntem triști, apatici, dar nu știm de ce și dăm vina pe cei din jur”, a spus Andreea Bălan, la ”CulTOUR”.

  Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă și foarte jucăușă”

  acum 23 zile

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Andreea Bălan, astăzi, de la 17.30, (în rleuare, de la 23.00) la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de la Happy Channel.

  Actrița Iulia Lumânare a vorbit, la Happy Channel, despre posibilitatea dispariției copilului: ”Eu nu aș putea să supraviețuiesc”

  acum 23 zile

  Iulia Lumânare a dezvăluit, la Happy Channel, cum a ajuns să joace în filmul ”Prororoca”, regizat de Constantin Popescu și în care joacă rolul unei mame al cărei copil dispare.

  Povestea actriței Iulia Lumânare: "Când eram mică, am crezut că o sa ajung avocat sau criminalist"

  acum 23 zile

  Iulia Lumânare este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”Vreau să fac dreptate, chiar de ar fi să piară lumea!”, spune Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit"

  acum 25 zile

    Are o poveste de viaţă cum rar întâlneşti! Bogdan Stanoevici este actorul care a cucerit câteva generaţii prin farmecul său. El a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy...

  ”Când am fost prima oară la mare”, spune Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit", că este cea mai frumoasă amitire a sa

  acum 25 zile

  Seria celor 61 de întrebări pentru Bogdan Stanoevici continuă. Interviul cu actorul din serialul ”Fructul oprit” a fost realizat în unul dintre locurile unde actorul se simte ca acasă: la Circul Metropolitan București, al cărui director este. Aflat pe ultima sută de...

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »