”Mănânc foarte foarte mult” - nu ai crede asta despre Oana Moșneagu, la cât de bine arată, nu?

acum 43 zile

Oana Moșneagu, alias malefica Bihter, din serialul ”Fructul oprit”, a dezvăluit, la Happy Channel, un lucru pe care nici nu l-ai gândi despre ea, la ce siluetă trasă prin inel are.

Marele vis al lui Liviu Vârciu: ”Să vindec oamenii”

acum 43 zile

De ce Liviu Vârciu iubește România, cu ce impresii s-a întors din Asia, de ce merge doar toamna la mare, cum se numește satul unde a copilărit și despre care i-a fost rușine, până acum, să vorbească, dar și multe alte mărturisiri emoționante aflați din clipul alăturat.

Pepe: ”Să nu credeți că la mine în mașină se ascultă doar muzică latino! Doamne ferește!”

acum 43 zile

O altă mărturisire făcută de Pepe la emisiunea ”CulTOUR” este aceea că îi place să aibă responsabilități. De ce spune asta? Aflați din interviu.

Secretul lui Liviu Vârciu, dezvăluit la Happy Channel: ”Sunt nervos dimineața”

acum 43 zile

Interviul pe care Liviu Vârciu l-a acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, ne-a arătat că el este o persoană și sensibilă, și serioasă, și matură.

Dima Trofim ar înființa Dima TV. Ce ar transmite pe acest post?

acum 44 zile

Întrebat la emisiunea ”CulTOUR”, ce post de televiziune ar înființa, Dima Trofim a răspuns scurt și la obiect: „Dima TV”. Curioși să aflați ce ar transmite acest post de televiziune?

Randi: ”Principala mea responsabilitate este să exist”

acum 44 zile

Andrei Ropcea, Randi pe numele său de scenă, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mihai Călin are visuri mari: ”Aș vrea să fiu în pielea unei vedete de Hollywood”

acum 44 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Mihai Călin a mărturisit că și-ar dori să vadă cum e să fii vedetă la Hollywood.

Pepe mărturisește că și-ar fi dorit să devină fotbalist pentru că… se câștigă mai bine

acum 44 zile

Happy Channel l-a supus pe Pepe unui ”interogatoriu”. La emisiunea ”CulTOUR”, artistul a răspuns cu brio tirului de 61 de întrebări.

”Sunt... nepretențios”, a mărturisit Mihai Călin la Happy Channel

acum 45 zile

Mihai Călin, pe care l-ați putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Actorul a mărturisit că, atunci când are timp liber, îi place să-l petreacă în compania prietenilor

”Nu mi-ar plăcea să fiu în situația să aleg”, a mărturisit actrița Ana Ciontea, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 45 zile

De la debutul său actoricesc, din 1982 și până în prezent, Ana Ciontea a jucat în piese de teatru, seriale tv și filme pentru marele ecran. Care dintre cele trei îi este mai apropiat de suflet?

”Sunt tânără, veșnică și neliniștită”, s-a autocaracterizat Monica Tatoiu

acum 46 zile

”Sunt tânără, veșnică și neliniștită”, acestea sunt cuvintele pe care Monica Tatoiu le-a folosit pentru a se autodescrie la încpeutul interviului de 61 de întrebări pe care l-a acordat emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Irina Margareta Nistor despre filmele de văzut și de... ocolit, la ”CulTOUR”

acum 46 zile

„Drunk parents” sau ”Capernaum”? Care dintre cele două filme merită toate aplauzele și care... e de ocolit. Despre cele două pelicule vorbește criticul de film Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Dima Trofim: ”Eu am dovada mea că Dumezeu există”

acum 46 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, Dima Trofim a povestit un moment absolut emoționant, petrecut la biserică, pe când aprindea o lumânare pentru sora lui din lumea de dincolo.

Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis: ”Cred că nimic nu este un eșec”

acum 47 zile

Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineir, de la ora 17.00.

Apa este cea mai mare frică a lui Mihai Sturzu, fostul component al trupei Hi-Q

acum 50 zile

Mihai Sturzu, fostul component al trupei Hi-Q, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisinunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu plâng și la comedii”, a afirmat Florin Grozea la emisiunea ”CulTOUR”

acum 50 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Florin Grozea ne-a mărturisit că lucrează la o aplicație, pe care speră să o lanseze în curând.

”În orice faci să nu faci rău”, este mesajul transmis de Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis

acum 51 zile

Mihai Georgescu, sau Miță, cum îi spun prietenii, a acordat un interviu emisiunii ”CulTOUR”. Solistul trupei Bere Gratis a răspuns cu sinceritate celor 61 de întrebări.

Oana Sârbu: ”În fiecare cameră am un anumit tip de muzică”

acum 52 zile

Ce film a emoționat-o și a inspirat-o pentru realizarea unuia dintre clipurile sale, dar și ce lucruri ne-a mai povestit Oana Sârbu despre ea, aflați din clipul alăturat.

Monica Tatoiu: ”Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă”

acum 53 zile

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri, a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Filme de văzut și de... ocolit. Iată ce recomandă Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”

acum 53 zile

”Capernaum” sau ”The Favourite”? Care este filmul pe care îl recomandă specialistul nostru în cinematografie, Irina Margareta Nistor?

La Happy Channel, Maia Morgenstern a vorbit despre copiii săi, dar și cum a ars un tort, pe care îl pregătea pentru fiul său

acum 54 zile

Despre cum a ars un tort, despre cât de frumos a lăudat-o tatăl său pentru un chec, dar și cum petrece timpul cu copiii săi, Maia Morgenstern a povestit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

”Am complexe”, a spus, cu sinceritate, Dorian Popa, la Happy Channel

acum 58 zile

Mărturisirea neașteptată a făcut-o la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Alexandra Ungureanu ne-a spus care este acel lucru care NU îi iese prea bine

acum 59 zile

Ce lucruri ilegale a făcut, ce meserie visa să aibă, cum și-ar dori să o cheme sunt doar câteva dintre lucrurile despre care Alexandra Ungureanu a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”.

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 60 zile

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 60 zile

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »