Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 154 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Lucian Mîndruţă, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Sunt stresat că viața nu e atât de lungă”

acum 154 zile

Lucian Mîndruţă răspunde provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în reluare, de la 00.00), prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mihaela Tatu, ”Mi-am dat seama că, a fi femeie, înseamnă să ai...”

acum 155 zile

Ce înseamnă să fii femeie, în viziunea Mihaelei Tatu? Aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Mihaela Tatu, la ”CulTOUR”: ”După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică”

acum 155 zile

Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, o întâmplare desprinsă, parcă, din filme, dar care a fost cât se poate de reală.

Adrian Teleşpan a povestit, la CulTOUR, despre cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut

acum 159 zile

Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, atunci când era mic, visa să devină preot. Nu a ajuns să slujească în biserici, ci să scrie.

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

acum 160 zile

Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Am vrut să mă fac preot” a mărturisit, la Happy Channel, Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”

acum 160 zile

Adrian Teleşpan, cel care a făcut echipă cu Ana Morodan la ”Asia Express”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în reluare de la ora 00.00).

”M-am împăcat cu ideea că suntem lumină și ne întoarcem în lumină”, a mărturisit Mirela Retegan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 162 zile

Mirela Retegan, fondatoarea trupei pentru copii Gașca Zurli, cea care a adus România în celebra Carte a Recordurilor, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Rodica Lazăr, la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi frică să am atâția bani fără să fac asta...”

acum 162 zile

Rodica Lazăr, actiță pe care o puteți urmări în rolul procurorului în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Mirela Retegan, la ”CulTOUR”: ”Cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți”

acum 162 zile

Mirela Retegan, cea care a creat Gașca Zurli, a venit la Happy Channel pregătită să răspudă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Interviu cu regizorul Marie Monge, la Happy Channel, despre filmul ”Les Joueurs” și lumea jocurilor de noroc din Paris

acum 163 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a avut un invitat de seamă: Marie Monge, cea care semnează regia filmului ”Les Joueurs”. Cu patru nominalizări la Festivalul de film de la Cannes, pelicula, în opinia criticului de film nu trebuie ratată de...

Miță, de la trupa Bere Gratis: ”Un om sufletist, care a primit mult bine și încearcă să îl întoarcă”

acum 166 zile

Mihai Georgescu, sau Miță, cum îi mai spun prietenii, a pus bazele formației Bere Gratis în urmă cu 21 de ani. Despre formație, despre omul din spatele cunoscutei trupe, ne-a povestit chiar Miță, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Damian Drăghici a povestit la Happy Channel: ”Mi se spunea, în copilărie, «Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie»”.

acum 168 zile

Deținător al unui premiu Grammy, muzicianul român Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Unii spun că sunt prea directă”, a spus Rodica Lazăr la emisiunea ”CulTOUR”

acum 168 zile

Rodica Lazăr, alias doamna procuror din serialul „Fructul oprit”, a fost supusă unui... interogatoriu de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani”, a povestit Oana Sârbu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 169 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit, printre altele, că îi place așa cum este ea. Din interviul de 61 de întrebări cu artista, telespectatorii Happy Channel au aflat și alte lucruri pe care Oana Sârbu nu le-a mai spus, până acum.

Raluka, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu-mi plac oamenii care vorbesc mult la telefon”

acum 169 zile

Raluka a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a făcut față cu brio ”interogatoriului” Happy Channel.

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” versus ”Șefa a intrat la apă”. Cronica filmelor, de Irina Margareta Nistor

acum 169 zile

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” (”Avengers: Endgame”) și ”Șefa a intrat la apă” (”Little”) sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

La ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit: ”Îmi place de mine așa cum sunt”

acum 170 zile

Oana Sârbu, artista care a încântat atâtea generații cu vocea sa și cu rolurile sale din filme, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 174 zile

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 175 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 176 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 176 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 177 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 178 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Marian Drăgulescu visează la rolul de președinte: ”Să văd cum este, cum funcționează lucrurile”

acum 180 zile

Marian Drăgulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »