Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

acum 189 zile

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

Liviu Vârciu a dezvăluit, la Happy Channel, care sunt cele două intrumente la care știe să cânte. Puțini oameni mai cântă azi la ele

acum 190 zile

Liviu Vârciu, invitat la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, a mărturisit că, în copilărie, mama lui l-a îndemnat să studieze muzica. Astfel, la inițiativa ei, Liviu a început să studieze... acordeonul și cornul.

La emisiunea CulTour, actorul Octavian Strunilă a mărturisit care e motivul pentru care ar vrea să iasă la o cafea cu Simona Halep

acum 190 zile

La postul Happy Channel, Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului de aventură ”Ultimul Trib”, a răspuns interviului complex, format din 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Exclusiv Happy Channel: Maia Morgenstern va lansa un spectacol inspirat din viața sa

acum 190 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, ediția aniversară cu ocazia celor 3 ani de Happy Channel, marea actriță Maia Morgenstern a povestit despre copiii săi, despre surprizele pe care aceștia i le făceau și i le fac în fiecare primăvară. Mare actriță se poate...

Livu Vârciu, moment de sinceritate la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost un copil bătut”

acum 194 zile

Liviu Vârciu, alias Costică, din serialul ”Fructul Oprit”, a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR” (difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30), că nu înțelege de ce oamenii sunt foarte răi.

Producătorul Dan Drăghicescu, despre "Fata din Transilvania", un scurtmetraj cu Maia Morgenstern

acum 194 zile

Dan Drăghicescu, producătorul scurtmetrajului „Fata din Transilvania” a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Dan Drăghicescu a lucrat multă vreme în publicitate, primul său contact cu acest domeniu având loc în...

Liviu Vârciu, moment de sinceritate, la Happy Channel: "În fiecare dimineață îmi iau fata în brațe... însă, ca tată, sunt groaznic"

acum 194 zile

Actorul, care s-a făcut remarcat ca și cântăreț, mai întâi, după ce a cucerit întreaga țară cu piesa „Ochii tăi”, le-a arătat telespectatorilor Happy Channel și o altă latură a sa: aceea sensibilă.

Nico a povestit, la ”CulTOUR”: ”Le cântam oamenilor din stația de autobuz”

acum 196 zile

Nico, una dintre cele mai bune voci din România, a acceptat provocărea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu vorbește un subiect sensibil: ”De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna…”

acum 196 zile

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu povestit lucruri mai puțin știute despre el, copilăria și cariera lui. Actorul din serialul ”Fructul Oprit” își amintește cum și-a luat bătaie, în copilărie, de la părinți.

Teatru la Cinema, un proiect care se desfăşoară în 14 locaţii din România

acum 197 zile

Teatrul se poate vedea și în sala de cinema. Asta grație proiectului ”Teatru la cinema”, despre care Irina Margareta Nistor a vorbit, la Happy Channel, cu Paula Varga.

Ce filme merită văzute la cinema? Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 198 zile

Așa cum v-a obișnit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește despre filmul pe care merită să dați banii la cinema și despre filmul pe care, mai bine, îl ocoliți.

La ”CulTOUR”, Radu Vâlcan a demontat mitul seriozității sale de la TV: ”Eu sunt un tip extrem de haios”

acum 201 zile

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Insula iubirii” a venit la Happy Channel să răspundă celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”. Tată a doi copii, Radu a mărturisit că își dedică acestora cea mai mare parte a timpului său.

”Nu mint niciodată. Nu-mi place să mint”, a mărturisit Radu Vâlcan la Happy Channel

acum 201 zile

Radu Vâlcan a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, de postul Happy Channel.

Singurătatea este cea mai mare frică a cântăreței Nicoleta Nucă. De ce? A explicat la ”CulTOUR”

acum 201 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Nicoleta Nucă a mărturisit că una dintre cele mai mari temeri ale sale este să nu rămână singură. Singură, fără persoanele dragi alături.

”Iubirea înseamnă să îți tresalte sufletul și să îți tresalte tare”, spune Ana Ciontea, alias Margareta Caragea din „Fructul oprit”

acum 201 zile

Ce înseamnă iubirea, pentru actrița Ana Ciontea? Răspunsul ni l-a dat chiar domnia sa, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Ciontea a mărturisit, la ”CulTOUR”: ”Eu spuneam de la 5 ani că vreau să mă fac actriță”

acum 202 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit 61 de întrebări pentru actița Ana Ciontea, cea care o interpretează pe Margareta în serialul ”Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena1.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre alegerea Anei, din ”Fructul Oprit”: ”Fratele pe care îl ai în viață nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dacă moare”

acum 202 zile

Unul dintre cele mai încărcate momente din punct de vedere emoțional din serialul ”Fructul Oprit” a fost, cu siguranță, cel în care Ana (Cristina Ciobănașu) a avut de luat o decizie dificilă. Pentru că a fost singura persoană din familie compatibilă cu fratele...

"Am avut mai multe posibilități decât mulți alți copii", a afirmat Nicoleta Nucă, la Hapy Channel

acum 202 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Nicoleta Nucă a mărturisit că, pe de-o parte, nu se simte norocoasă, dar, pe de alta, recunoaște că a avut noroc că a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

Despre oamenii bogați, averi, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”

acum 204 zile

Nicoleta Nucă ar impune o limită a averilor, a banilor adunați de oamenii bogați. De ce? Răspunsul, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Sunt prea matură pentru vârsta mea”, a declarat Nicoleta Nucă la emisiunea ”CulTOUR”

acum 204 zile

Câtăreața Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova, a intrat în atenția publicului din România după ce a participat, în 2004, la ”X Factor”. Artista în vârstă de 25 de ani a venit la Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată, mai jos, câteva dintre ele.

Recomandările Irinei Margareta Nistor: filmul pe care trebuie să-l vezi și filmul pe care mai bine îl ocolești

acum 204 zile

Așa cum v-a obișnuit, Irina Margareta Nistor prezintă, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre filmele ce rulează în cinematografe. Un film ce merită văzut și unul... de ocolit.

”I-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an”, este planul Doiniței Oancea, dacă ar ajunge dictator

acum 207 zile

Doinița Oancea a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel.

Doinița Oancea, la ”CulTOUR”: ”Contează ce am în cap. Aspectul exterior este perisabil”

acum 208 zile

În interviul acordat postului Happy Channel, Doința Oancea a spus că și-ar fi dorit să lucreze ca dădacă, pentru că îi plac foarte mult copiii și are ”chimie” cu ei.

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 210 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 211 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »