• Actorul Radu Gabriel s-a simțit ca în tabără la festivalul Film 4 Fun, din Sinaia

  acum 70 zile

  Festivalul filmelor de comedie, Film 4 Fun, și-a închis porțile, după trei zile de bună dispoziție. Echipa Happy Channel a fost la Sinaia, acolo unde a avut loc evenimentul, și a aflat de la participanți cum s-a văzut acest festival.

  V-o prezentăm pe Dumitrica Călin, una dintre puținele femei din România cu brevet de comandant de navă

  acum 70 zile

  Este printre foarte puținele femei din România care dețin brevet de comandant de navă. Ea este Dumitrica Călin și vă invităm să o cunoașteți la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Dumitrica Călin, una dintre puținele femei căpitan de navă: ”Momentele critice sunt când intri în port”

  acum 71 zile

  Dumitrica Călin este printre foarte puținele femei căpitan de navă din România. La emisiunea ”CulTOUR”, ea povestit despre pasiunea ei, yachtingul, dar și despre provocările de care are parte atunci când se află pe mare, la comanda unei nave.

  Leni Dacian, balerină, coregrafă și actriță, povestiri din culisele filmului ”Felix și Otilia”

  acum 71 zile

  Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, Leni Dacian a vorbit despre lucruri mai puțin știute din culisele filmului ”Felix și Otilia”, realizat în 1972 și în care a interpretat-o pe Aurica Tulea.

  De ce e bine să citești? Actorul Vlad Zamfirescu și scriitoarea Camelia Cavadia vorbesc despre beneficiile cititului

  acum 71 zile

  De ce este bine să citești? Cum îi poți determina pe copii să pună mâna pe carte și să citească? Iată doar două dintre întrebările ce își vor găsi răspunsurile în această ediție de „CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Leni Dacian, balerină, coregrafă și actriță, interviu de excepție. Primul contact al artistei cu cinematograful

  acum 71 zile

  La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor ne face cunoștință cu un artist deosebit: Leni Dacian, balerină și actriță pe care cinefilii o știu din filmul ”Felix și Otilia”.

  "Purgatoriul Îngerilor", cel mai nou roman al scriitoarei Camelia Cavadia

  acum 72 zile

  Cărțile ei te fac să te cutremuri și să îți dorești să schimbi ceva în bine. Primul său roman, ”Vina”, a fost desemnat ”Cel mai bun roman de debut”, în 2015. Au urmat ”Măștile fricii” și ”Purgatoriul îngerilor”....

  Azi, la emisiunea ”CulTOUR”, interviu cu scriitoarea Camelia Cavadia, autoarea cărții ”Purgatoriul îngerilor”

  acum 75 zile

  Ediția de astăzi, vineri, 28 septembrie, la emisiunea ”CulTOUR” vă invităm să o cunoașteți pe Camelia Cavadia, autoarea cărții ”Purgatoriul îngerilor”. ” Pe undeva mi-a rămas în minte povestea unor copii dispăruți, copii răpiți....

  Cum au apărut reclamele cu ”Batman” și ”Cât e halatul”? Interviu în exclusivitate cu Bogdan Naumovici, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 75 zile

  ”Ăla micu’ de respiră greu”, ”Batman, Batman”, ”Halatul, cât e halatul?” – sunt doar trei replici din reclame devenite celebre. La emisiunea ”CulTOUR” vă invităm să îl cunoașteți pe autorul acestor reclame, Bogdan Naumovici.

  Interviu în exclusivitate cu Denis Roabeș, solistul trupei "The Motans", la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 75 zile

   Denis Roabeș, solistul faimoasei trupe "The Motans", a oferit un interviu emisiunii "CulTOUR", difuzată de postul Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).  Aveți ocazia să îl cunoască mai bine pe Denis,...

  Vlad Gherman, dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit: "Cred că sunt șanse ca Ana să aibă ochi pentru Ioan"

  acum 75 zile

  Ce întâmplare amuzantă a povestit Criss de la filmări? De ce a râs întreaga echipă că Bogdan Albulescu nu reușea să spună o replică? În câte ore se filmează un episod? Ce spune Michaela Prosan despre schimbarea Soniei? Aflați din clipul de mai jos.

  AZI, la ”CulTOUR”, aveți întâlnire cu Denis, solistul trupei ”The Motans”, și cu Bogdan Naumovici

  acum 76 zile

   Denis, vocalistul trupei ”The Motans” și publicistul Bogdan Naumovici sunt invitații ediției de astăzi, 27 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de la ora 17.30 și în reluare, de la 23.00. Știați că denumirea trupei...

  Ce spun Criss și Vlad despre colaborarea lor cu Maia Morgenstern, în serialul ”Fructul Oprit”

  acum 76 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată, zilnic, de Happy Channel, Maia Morgenstern, Bogdan Albulescu, Michaela Prosan, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre atmosfera de la filmările serialului ”Fructul Oprit”.

  Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră "Pentru buze trebuie să aveți cel puțin două contururi"

  acum 76 zile

  Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, după ce a dezvăluit ce trebuie să conțină trusa de machiaj a unei femei, make-up artistul Isabel Strat ne spune la ce trucuri de machiaj să apelăm pentru a arăta bine la orice oră.

  AZI, emisiunea ”CulTOUR” vă introduce în culisele serialului ”Fructul oprit”

  acum 77 zile

   La ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită în culisele serialului ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la 20.00, la Antena1. Ce spun actorii despre persoajele lor? Cum se...

  Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră. Iată ce trebuie să conțină o trusă de machiaj

  acum 77 zile

  Isabel este make-up artist din anul 2010 și este specializată în machiajul de beauty, de modă, de film și de televiziune. Pe paginile sale de Instagram și de Facebook, Isabel le oferă sfaturi internauților.

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 77 zile

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 77 zile

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 77 zile

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 78 zile

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 78 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Cristi Bostănescu, producătorul filmului „The Nun”, dezvăluiri de pe platourile de filmare

  acum 79 zile

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre filmul ”The Nun” cu producatorul Cristi Bostănescu.

  Andreas Petrescu, interviu alături de familie: „Copilul și soția mea mi-au schimbat viața în bine”

  acum 79 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 81 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 81 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »