Regina Maria a României, „împărăteasa tuturor românilor”

acum 111 zile

Nepoata reginei Victoria a Angliei și a lui Alexandru, țarul Rusiei, Regina Maria a devenit un simbol în istoria României. Din clipa în care s-a legat de țara noastră, Regina Maria a iubit România și a știut să fie mai româncă decât orice alt...

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

acum 111 zile

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

Tudor Gherghe a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre propunerile primite de a ocupa funcții în Guvernul României

acum 112 zile

Cum arată România văzută prin ochii marelui artist Tudor Gheorghe? O spune chiar domnia sa, în interviul acordat în exclusivitate emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”

acum 112 zile

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”.

Nu e un banc perscăresc! Carmen Rădulescu a dezvăluit, la ”CulTOUR”, că este un mare pescar. Iată care a fost cea mai mare captură a sa

acum 114 zile

Pentru prima dată a urcat pe o scenă la vârsta de 3 ani. Acum, o puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena , în show-ul ”Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ediții speciale „CulTOUR” de 1 Decembrie, despre Regina Maria, cea mai iubită regină a României

acum 114 zile

La împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Happy Channel le aduce telespectatorilor imagini de colecție cu Regina Maria a României.

Tudor Gheorghe, interviu emoționant la Happy Channel: “Mă simt din ce în ce mai singur”

acum 114 zile

Invitat la “CulTOUR”, Tudor Gheorghe a oferit un interviu emoționant, în care a povestit despre momentele frumoase petrecute alături de oameni dragi lui.

Care este cea mai mare dorință a cântăreței Carmen Rădulescu: „Mi-aș dori să nu ne mai urâm atât”

acum 114 zile

Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Interviul a...

La emisiunea ”CulTOUR”, Alina Pușcaș a povestit cum o ajută Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 115 zile

În cadrul interviului de 61 de întrebări pentru emisiunea ”CulTOUR”, Alina a spus cine a ajutat-o să descifreze tainele actoriei, dar și cum colaborează ea cu actrița Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”.

Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

acum 115 zile

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și concurentă la ”Te cunosc de undeva!”, mărturisește că și-ar fi dorit și în continuare își dorește foarte mult să urce pe scenă în postura de actriță.

La ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a spus care e marea ei dorință: să nu se schimbe niciodată iubirea

acum 116 zile

Haideți să vedem ce răspunsuri oferă Alexia celorlalte întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Alina Pușcaș, despre regrete, la ”CulTOUR”: ”Niciodată nu am fugit de lucrurile complicate”

acum 116 zile

Alina Pușcaș, îndrăgita actriță din ”Fructul oprit” și prezentatoare ”Te cunosc de undeva!” vorbește despre pasiunile și regretele sale, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Alexia Țalavutis, fosta membră a trupei LalaBand, a mărturisit, la ”CulTOUR”: ”Vreau să iau lecții de surf”

acum 116 zile

Alexia a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Vlad Zamfirescu pregătește un nou serial TV de comedie: ”E un «Seinfeld» de România”

acum 117 zile

Invitat în emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Vlad Zamfirescu a vorbit despre serialul la care lucrează, în prezent.

Ce mai face și cum arată Alexia, fosta membră a trupei LaLa Band? O vezi AZI, la Happy Channel

acum 117 zile

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Alexia Țalavutis, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu sunt un tată bun, un familist ideal”, mărturisește Connect-R, în exclusivitate, la Happy Channel

acum 118 zile

Un interviu extrem de sincer, un interviu în care Connect-R face măturisiri absolut emoționante. La ”CulTOUR”, îl puteți cunoaște pe solist așa cum este el, dincolo de scenă și de camerele de filmare.

Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a lipsit de la premiera filmului său, ”Secretul fericirii”

acum 118 zile

Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a ratat premiera filmului său, ”Secretul fericirii”.

Connect-R, mărturisiri neașteptate la Happy Channel: “Voiam să mă fac popă”

acum 118 zile

Artist de succes și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neașteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

acum 119 zile

”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu la Happy Channel despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”.

”E foarte bine ce faci, continuă așa!” este sfatul Cristinei Ciobănașu

acum 119 zile

Ce au în comun Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Sore, Florin Zamfirescu, scriitoarea Anna Todd, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Denis Roabeș (trupa The Motans), Marius Manole, Bogdan Stanoevici? Cel puțin două lucruri.

Întrebarea pentru vedete: "Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”

acum 119 zile

"Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”. Aceasta este întrebarea-provocare lansată la ”CulTOUR” pentru invitații emisiunii difuzate zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Nu te pripi, nu te grăbi!”

acum 121 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție CulTOUR, azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

acum 122 zile

Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

acum 122 zile

Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

”Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”, mărturisește Alin Gheorghișan,la “CulTOUR”

acum 122 zile

Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman . În cadrul interviului, pe care Happy...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »