• Alina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare: ”Copiii mei au mers să îmbrățișeze televizorul”

  acum 44 zile

  Alina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare: ”Copiii mei au mers să îmbrățișeze televizorul”.

  Romică Țociu a declarat, la emisiunea ”CulTOUR”, că va fi socru mare și bunic

  acum 44 zile

  Din culisele showului ”Te cunosc de undeva”, unde Romică Țociu cântă așa cum puțini telespectatori l-au auzit, artistul a făcut mărturisiri emoționante pentru emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare,d e la 23.00), de postul Happy Channel.

  Regina Maria a României, „împărăteasa tuturor românilor”

  acum 45 zile

  Nepoata reginei Victoria a Angliei și a lui Alexandru, țarul Rusiei, Regina Maria a devenit un simbol în istoria României. Din clipa în care s-a legat de țara noastră, Regina Maria a iubit România și a știut să fie mai româncă decât orice alt...

  Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

  acum 45 zile

  Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

  Tudor Gherghe a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre propunerile primite de a ocupa funcții în Guvernul României

  acum 45 zile

  Cum arată România văzută prin ochii marelui artist Tudor Gheorghe? O spune chiar domnia sa, în interviul acordat în exclusivitate emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”

  acum 45 zile

  Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”.

  Nu e un banc perscăresc! Carmen Rădulescu a dezvăluit, la ”CulTOUR”, că este un mare pescar. Iată care a fost cea mai mare captură a sa

  acum 48 zile

  Pentru prima dată a urcat pe o scenă la vârsta de 3 ani. Acum, o puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena , în show-ul ”Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Ediții speciale „CulTOUR” de 1 Decembrie, despre Regina Maria, cea mai iubită regină a României

  acum 48 zile

  La împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Happy Channel le aduce telespectatorilor imagini de colecție cu Regina Maria a României.

  Tudor Gheorghe, interviu emoționant la Happy Channel: “Mă simt din ce în ce mai singur”

  acum 48 zile

  Invitat la “CulTOUR”, Tudor Gheorghe a oferit un interviu emoționant, în care a povestit despre momentele frumoase petrecute alături de oameni dragi lui.

  Care este cea mai mare dorință a cântăreței Carmen Rădulescu: „Mi-aș dori să nu ne mai urâm atât”

  acum 48 zile

  Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Interviul a...

  La emisiunea ”CulTOUR”, Alina Pușcaș a povestit cum o ajută Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”

  acum 49 zile

  În cadrul interviului de 61 de întrebări pentru emisiunea ”CulTOUR”, Alina a spus cine a ajutat-o să descifreze tainele actoriei, dar și cum colaborează ea cu actrița Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”.

  Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

  acum 49 zile

  Carmen Rădulescu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și concurentă la ”Te cunosc de undeva!”, mărturisește că și-ar fi dorit și în continuare își dorește foarte mult să urce pe scenă în postura de actriță.

  La ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a spus care e marea ei dorință: să nu se schimbe niciodată iubirea

  acum 50 zile

  Haideți să vedem ce răspunsuri oferă Alexia celorlalte întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Alina Pușcaș, despre regrete, la ”CulTOUR”: ”Niciodată nu am fugit de lucrurile complicate”

  acum 50 zile

  Alina Pușcaș, îndrăgita actriță din ”Fructul oprit” și prezentatoare ”Te cunosc de undeva!” vorbește despre pasiunile și regretele sale, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Alexia Țalavutis, fosta membră a trupei LalaBand, a mărturisit, la ”CulTOUR”: ”Vreau să iau lecții de surf”

  acum 50 zile

  Alexia a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Vlad Zamfirescu pregătește un nou serial TV de comedie: ”E un «Seinfeld» de România”

  acum 51 zile

  Invitat în emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Vlad Zamfirescu a vorbit despre serialul la care lucrează, în prezent.

  Ce mai face și cum arată Alexia, fosta membră a trupei LaLa Band? O vezi AZI, la Happy Channel

  acum 51 zile

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Alexia Țalavutis, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  ”Nu sunt un tată bun, un familist ideal”, mărturisește Connect-R, în exclusivitate, la Happy Channel

  acum 51 zile

  Un interviu extrem de sincer, un interviu în care Connect-R face măturisiri absolut emoționante. La ”CulTOUR”, îl puteți cunoaște pe solist așa cum este el, dincolo de scenă și de camerele de filmare.

  Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a lipsit de la premiera filmului său, ”Secretul fericirii”

  acum 51 zile

  Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a ratat premiera filmului său, ”Secretul fericirii”.

  Connect-R, mărturisiri neașteptate la Happy Channel: “Voiam să mă fac popă”

  acum 52 zile

  Artist de succes și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neașteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  ”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

  acum 52 zile

  ”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu la Happy Channel despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”.

  ”E foarte bine ce faci, continuă așa!” este sfatul Cristinei Ciobănașu

  acum 52 zile

  Ce au în comun Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Sore, Florin Zamfirescu, scriitoarea Anna Todd, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Denis Roabeș (trupa The Motans), Marius Manole, Bogdan Stanoevici? Cel puțin două lucruri.

  Întrebarea pentru vedete: "Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”

  acum 52 zile

  "Dacă ai putea să stabilești tu o regulă, pe care să o respecte toată lumea, care ar fi?”. Aceasta este întrebarea-provocare lansată la ”CulTOUR” pentru invitații emisiunii difuzate zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Nu te pripi, nu te grăbi!”

  acum 55 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție CulTOUR, azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

  acum 55 zile

  Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »