Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

acum 53 zile

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle...

”M-am făcut actor ca să nu mă mai scol dimineață”, a mărturisit Doru Ana la ”CulTOUR”

acum 53 zile

Ca actor de teatru, Doru Ana a interpretat peste 50 de roluri pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Creangă, Teatrul Mic, sau în teatrele din țară: Brașov, Sibiu, Ploiești. Este Conf. univ.dr. U.N.A.T.C- I.L.Caragiale. A debutat ca actor de teatru în 1977, la 04...

Doru Ana, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Este darul cel mai prețios pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată”

acum 54 zile

Cunoscutul actor Doru Ana, pe care telespectatorii îl pot urmări în serialul “Fructul oprit”, face mărturisiri emoționante în emisiunea “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Carmen Simionescu, aka Karmen, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mă stresez prea mult”

acum 54 zile

 Carmen Simionescu, aka Karmen, interpreta hit-ului „Lock My Hips”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că este o fire multe prea agitată. Motivul? Iată-l: ” Să am răbdare, căci toate lucrurile se vor îndeplini, la un moment dat. Din dorința...

„Când văd oameni răi în jurul meu, mă ascund”, mărturisește Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 54 zile

Dacă în prima parte a interviului de 61 de întrebări, Silviu Mircescu ne-a vorbit, printre altele, despre pasiunile sale, despre carieră, în partea a doua aflăm lucruri inedite de la actorul care îl interpretează pe Mirciulică în serialul ”O grămadă de caramele”.

Interviu de poveste cu Silviu Mircescu: „Îmi place să merg acasă, la mama”

acum 55 zile

Silviu Mircescu este actorul care l-a interpretat pe Mirciulică, în serialul ”O gărmadă de caramele”, primul serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil și difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel.

Mirciulică din ”O gărmadă de caramele”, azi, la ”CulTOUR”: ”Nu mă aşteptam să fie atât de solicitant!”

acum 55 zile

  Ediția de astăzi, 28 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” îl aduce în fața telespectatorilor pe Silviu Mircescu alias “Mirciulică” din “O grămadă de caramele” sau un luptător veritabil în “Ultimul trib”, de la Antena...

Visul lui Andreas Petrescu pentru când va îmbătrâni: vrea să își ia soția și să se mute la...

acum 56 zile

Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel a deconspirat, la emisiunea ”CulTOUR”, planurile sale pentru ”la bătrânețe”.

Filme de văzut și de... ocolit. Despre ele, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 56 zile

 La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați. În fiecare vineri, l a Happy Channel, veți putea urmări, în exclusivitate, cele mai bune scurt metraje...

”Voiam să mă fac astronaut”, a mărturisit Karmen, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 58 zile

Carmen Simionescu, KARMEN, pe numele ei de scenă, a cucerit topurile cu piesa „Lock My Hips”. Artista a venit la Happy Channel, să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Actrița Virginia Rogin: ”Mă sperie sărăcia și boala”

acum 59 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Virginia Rogin a răspuns celor 61 de întrebări. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a făcut o serie de mărturisiri emoționante.

La ”CulTOUR”, actrița Virginia Rogin a spus care sunt cele mai frumoase 3 lucruri care i s-au întâmplat în 2018

acum 59 zile

Virginia Rogin, alias Doina, din serialul ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Karmen, mărturisire emoționantă la emisiunea ”CulTOUR”: ”Am plâns când a murit”

acum 60 zile

Ediția de joi, 24 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe Carmen Simionescu, interpreta hit-ului „Lock My Hips”.

Andreas Petrescu, la Happy Channel: ”Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică”

acum 61 zile

Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

acum 61 zile

Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se difuzează la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Mihail Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

acum 61 zile

 Solistul Mihail Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la 17.30 (în...

”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

acum 62 zile

Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

La ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

acum 62 zile

De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

acum 66 zile

 În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

Astăzi, de la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”, cu Criss și Vlad

acum 67 zile

 Astăzi, de la ora 17.30, aveți o nouă întâlnire cu Cristina Ciobănașu, la Happy Channel, și cu invitatul lor la emisiunea ”CulTOUR” . 61 de întrebări pentru Aurelian Temișan, actorul, artistul, juratul de la ”Te cunosc de undeva”....

Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

acum 68 zile

 Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 69 zile

O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 69 zile

Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

acum 72 zile

Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

acum 76 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »