Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 46 zile

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 46 zile

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Tudor Roșu, la ”CulTOUR”: ”Sunt 100% sigur că nu o să mă schimb și o să rămân actor”

acum 46 zile

Despre actorie, copilărie, prima exoeriență pe scena de teatru, Tudor Roșu a vorbit în amplul interviu format din 61 de întrebări, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 47 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 47 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Rețeta antristres a scriitorului Adrian Teleșpan: ”Trag aer în piept și să nu mă mai enervez, pentru că e inutil”

acum 47 zile

Jocul "Continuă fraza" a ajuns și la scriitorul Adrian Teleșpan. Cum a răspuns el provocării emisiunii ”CulTOUR”? Iată:

Scriitorul Adrian Teleșpan, la ”CulTOUR”: ”Am un număr foarte limitat de prieteni”

acum 48 zile

Provocarea emisiunii ”CulTOUR” a ajuns și la scriitorul Adrian Teleșpan, autorul cărții ”Cimitirul”.

Cel mai amuzant interviu cu actrița Magda Catone, la ”CulTOUR”

acum 48 zile

Actrița Magda Catone a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Magda Catone, la ”CulTOUR”: ”Fiul meu este eroul meu și reușita mea”

acum 49 zile

Actrița Magda Catone a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu emoționant, cu amintiri frumoase, cu dezvăluiri în premieră.

Regina Maria a României și preocuparea sa pentru frumos, pentru modă și parfumuri

acum 49 zile

Regina Maria a făcut reclamă câtorva case de cosmetice, case de parfumuri celebre în epocă. Despre acestea, a vorbit Macrina Oproiu, muzeograf la Muzeul Naţional Peleş. În România, se află, la expoziția noastră, un flacon original al unuia dintre parfumurile create special pentru Regină.

Ozana Barabancea a mărturisit, la Happy Channel, că simțea încă din copilărie că va fi mamă singură a doi copii

acum 49 zile

Artista Ozana Barabancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată cum a continuat artista frazele începute de reporterul Happy Channel.

”Nu pot să aleg”, a declarat actrița Magda Catone la emisiunea ”CulTOUR”

acum 49 zile

Într-una dintre zilele de repetiție pentru piesa ”Cum să pierzi totul într-o zi”, actrița Magda Catone a răspuns întrebărilor noastre.

Iată ce spune academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici despre căsătoria Reginei Maria a României

acum 50 zile

Din seria “CulTOUR Special”, Happy Channel prezintă o ediție specială despre una dintre cele mai importante personalități din istoria României, Regina Maria

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 50 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

”Eu nu sunt o persoană malefică, dar pot să mă zburlesc”, a mărturisit Ozana Barabancea, la Happy Channel

acum 53 zile

Ozana Barabancea, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Am vrut să văd cum e sentimentul acela de a fura ceva”

acum 53 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a intrat în jocul nostru și a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Am sau n-am”. Ce a făcut și ce nu, a dezvăluit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Sunt dată afară, dacă nu am buletinul la mine”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar la emisiunea ”CulTOUR”

acum 54 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Vineri, o ediție de colecție ”CulTOUR”, dedicată Reginei Maria a României

acum 54 zile

Un amplu documentar despre viața Reginei Maria a României, pe 29 noiembrie la Happy Channel, la ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ozana Barabancea, de la operă, la teatru și la... dirijat o orchestră

acum 54 zile

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 16.00

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

acum 56 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Mihai Jurca a dezvăluit, la Happy Channel, că a fost dat afară din școală

acum 56 zile

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a participat la "Am/N-am", una dintre rubricile emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Gimnasta Diana Bulimar s-a jucat ”Ce-ai alege?” la emisiunea ”CulTOUR”

acum 56 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premietă cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege”, din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Alexandru Ion, din ”Sacrificiul”: „Marilyn Monroe nu a fost un om, a fost o zeiță”

acum 57 zile

Actorul Alexandru Ion, cel pe care îl puteți urmări în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul nostru și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”, din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Mihai Jurca a povestit, la ”CulTOUR”, despre primul său rol într-un film

acum 57 zile

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Oricât de greu mi-ar fi, aterizez mereu în picioare”

acum 57 zile

61 de întrebări pentru Michaela Prosan, la emisiunea ”CulTOUR”. Despre copilărie, actorie, despre Michaela, cea din spatele camerelor de filmat, aflați din interviul acordat emisiunii difuzate de postul Happy Channel.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »