Actrița Ioana Barbu, despre primul ei contact cu filmul: ”Țin minte că era ceva magic”

acum 80 zile

 Ioana Barbu a acceptat invitația Irinei Margareta Nistor de a se lăsa ”descusută” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel. Actrița în vârstă de 36 de ani este cunoscută publicului cinefil din pelicula...

Ediții speciale ale emisiunii prezentate de Criss și Vlad: ”Best of CulTOUR”, la Happy Channel

acum 81 zile

 Primele zile din 2019 vă aduc ediții speciale ale emisiunii ”CulTOUR”. Vă invităm să urmăriți o colecție ”Best of” a emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, precum și o serie de interviuri de excepție, realizate de apreciatul critic...

Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

acum 81 zile

Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

Care sunt superstițiile de Revelion de la care Doinița Oancea nu se abate. Iată unde se țin banii ca să vă meargă bine tot anul

acum 87 zile

Doinița Oancea, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul Tanței, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Alina Chivulescu a spus, la ”CulTOUR”, de ce nu mai face brad de Sărbători

acum 87 zile

 Alina Chivulescu vorbește, la Happy Channel, despre magia Sărbătorilor de iarnă. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad...

Primul premiu pentru interpretare, Marian Râlea l-a primit la... grădiniță

acum 87 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Râlea și-a amintit cu nostalgie de serbarea la grădiniță. Primul său rol, la gărdiniță, a fost acela al unui băiat neascultător, care a căzut cu trotineta.

Andreas Petrescu: "Băiețelul meu este cel mai frumos cadou de Crăciun"

acum 87 zile

Andreas Petrescu, vocea postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Doinița Oancea, mărturisiri neașteptate despre superstițiile de Revelion, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 87 zile

Doinița Oancea, îndrăgita actriță pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Tanței în “Fructul oprit”, vorbește despre superstițiile de Revelion, pe care le respectă an de an, într-o ediție specială “CulTOUR”. În ce mod inedit a petrecut noaptea dintre ani, dar și ce nu a reușit să facă anul acesta, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare,de la 23.00), la Happy Channel.

Alina Chivulescu, la ”CulTOUR”: „I-am cerut lui Moș Crăciun o maimuțică sub pernă”

acum 87 zile

Alina Chivulescu, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul lui Helene, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Detalii din viața artistei Sore Mihalache: ”Mama și tata sunt cei mai buni bucătari. Nu înțeleg de ce nu au făcut un restaurant”

acum 88 zile

Sore a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Artista a mărturisit că una dintre băuturile sale preferate de Crăciun este vinul fiert.

Ana Baniciu, supersitiții în noaptea de Revelion: ce nu îi lipsește în noaptea dintre ani și cu cine să sărută sub vâsc

acum 88 zile

 Ana Baniciu, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de Happy Channel, că este superstițioasă. Ce nu îi lipsește în noaptea de Revelion? Iată răspunsul Anei: ” Ceva roșu am avut în fiecare an pe mine. Cumva, cred că asta este o...

Alina Pușcaș, despre supersitițiile din noaptea de Revelion

acum 88 zile

Care e semnificația superstiției conform căreia, în noaptea de Anul Nou se mănâncă pește și 12 boabe de struguri, aflați din clipul alăturat.

Marian Râlea, amintiri din copilărie: ce activități interzise făcea și cum a învățat franceză și germană

acum 88 zile

”Magicianul” Marian Râlea s-a născut în Brașov. De fapt, pe certificatul său de naștere, era trecut orașul Stalin, căci, din 1950 și până la 24 decembrie 1960, numele orașului a fost schimbat în Stalin. În această perioadă, în semn de apreceire a tovarășului Stalin, pe Tâmpa, a fost scris numele suveranului sovietic cu brazi.

Cum a ajuns actor Marian Râlea. Primul său rol a fost într-un film cu Belmondo!

acum 88 zile

De la Magicianul care a adus bucurie în inimile atâtor generații de copii, la rolul magistral interpretat în piesa ”Crimă și Pedeapsă”, la simpaticul și amuzantul Tănase, din ”O grămadă de caramele”, sau la olteanul Sile Boască din...

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu

acum 93 zile

Într-o ediție de sărbătoare, pe care Happy Channel o va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), acesta își amintește cu drag clipele frumoase petrecute în această perioadă a anului.

Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

acum 94 zile

Artista Sore Mihalahe este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, Sore vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.

Alina Pușcaș, la ”CulTOUR”: ”Cel mai neinspirat cadou de Crăciun este...”

acum 95 zile

”Cadouri urâte nu există, poate neinspirate”, a afirmat Alina Pușcaș la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00)

Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 95 zile

Alina Pușcaș, actrița din “Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o...

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

acum 96 zile

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

Carmen Simionescu, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: “Începe un nou capitol”

acum 96 zile

Invitată la “CulTOUR”, Carmen Simionescu a dezvăluit care sunt doleanțele ei mari. “Moșule, vreau să-mi aduci liniște, răbdare, și vreau să-mi aduci echilibru”, a spus ea.

Cel mai frumos vis de Crăciun al acestor copii este ca părinții lor să se împace

acum 97 zile

”Crăciun în Palm Springs”, miercuri, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Întrebări... ”Crăciunești”, pentru Ana Baniciu, la ”CulTOUR”. Iată care a fost cel mai ciudat cadou pe care i l-a cerut Moșului

acum 97 zile

Cum arată Crăciunul ideal? Ce îi place la Crăciun? Cum arată Moș Crăciun? Doar trei dintre cele 61 de întrebări ”Crăciunești” cărora Ana Baniciu le-a răspuns la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce așteaptă Ana Baniciu de la Moș Crăciun. Ne spune azi, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 97 zile

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgita cântăreață, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel.

Actrița Victoria Cociaș, la ”CulTOUR”: "Primul film pe care l-am văzut a fost «King Kong». M-a speriat"

acum 97 zile

O viață ca un film. O iubire ca în filme. O carieră actoricească de admirat. Toate acestea sunt ale actriței Victoria Cociaș, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Alin Gheorghișan a mărturisit, la ”CulTOUR”, că împodobește bradul de Crăciun, dar și de... Paște

acum 98 zile

Invitat la ediția specială de Crăciun a emisiunii ”CulTOUR”, actorul Alin Gheorghișan a mărturisit că are un obicei la care ține: împodobește bradul din curtea casei sale atât de Crăciun, cât și de... Paște. Cum anume, aflați din interviul acordat...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »