Șapte reguli de la care Petru Păun, actorul din “Fructul oprit”, nu se abate

acum 554 zile

La 16 ani a început să frecventeze sala de fitness, iar la 19 ani a ales să devină vegetarian. El este Petru Păun, din serialuol ”Fructul Oprit”.

Adriana Trandafir: “De la șase ani am știut că vreau să fac actorie”

acum 555 zile

Se află în lumea artistică de mai bine de patru decenii, iar în tot acest timp, a încercat să-și facă cât mai bine meseria. Adriana Trandafir, Lina Boască din “Fructul oprit”, mărturisește că încă de la o vârstă fragedă și-a dat seama care este drumul profesional pe care vrea să meargă.

116 elevi din București au fost premiați în cadrul Concursului Aristotel

acum 567 zile

Cadrele didactice alături de copiii implicați în proiect și-au manifestat bucuria de a participa la un astfel de concurs, anunțând intenția de a repeta această experiență extrem de importantă în plan educativ.

Doinița Oancea, din “Fructul oprit”, cerută în căsătorie

acum 567 zile

Moment emoționant pentru Tanța, surpriză mare pentru fanii serialului “Fructul oprit”! Formează un cuplu de scurt timp, dar cu toate astea, Costică (interpretat de Liviu Vârciu) consideră că a venit momentul să treacă la nivelul următor al relației.

Invențiile au menirea de a ajuta societatea, afirmă câștigătorii SAB

acum 568 zile

  Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează cea a patra ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB – ”Propulsăm viitorul”, care va avea loc la centrul expozițional...

Petru Păun, alias Alex, din ”Fructul Oprit”: ”Mă relaxez încordându-mă”

acum 569 zile

Petru Păun îl interpretează pe Alex iova în serialul ”Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri, dela ora 20.00, la Antena1.

Poftiți în culisele serialului ”Fructul Oprit”! Iată imagini pe care nu le vedeți la televizor

acum 572 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

acum 573 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Mesajul primit de Cristina Ciobănașu, după scena sărutului cu Alex în serialul ”Fructul Oprit”

acum 573 zile

În episodul 14 din serialul ”Fructul Oprit”, Ana (Cristina Ciobănașu), în sfârșit, se sărută cu bărbatul pe care îl iubește enorm, Alex (Petru Păun).

Vlad Gherman dă foc unor hârtii, fanii sunt curioși ce conțineau acestea. Răspunsul?

acum 574 zile

Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețeaua de socializare Instagram un moment din serialul ”Fructul Oprit” din această seară. Actorul, care îl interpretează pe Ioan în serialul produs de Ruxandra Ion, a publicat o fotografie de la filmările pentru...

Ioan îi surprinde împreună pe Alex și Sonia, iar Ana se sărută cu bărbatul iubit

acum 574 zile

Iubiri ascunse ies la iveală în episodul 14 al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00. Suspansul crește pe măsură ce secrete importante sunt descoperite, dezvăluiri care ar putea schimba radical viața...

Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer, din serialul ”Fructul Oprit”

acum 575 zile

Conrad Mihai Mericoffer, actorul care îl interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, are rădăcini pe care puțini le cunosc.

Ce spune Doinița Oancea despre colegul ei din “Fructul oprit”, Liviu Vârciu

acum 576 zile

Costică și Tanța formează cel mai nou cuplu din “Fructul oprit”, serialul care poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției "Dor Regal". Iată cum poți participa la eveniment!

acum 579 zile

Iutta, brandul cu dor de românesc, sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marți 17 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin...

Cinci tineri și-au adjudecat marele premiu de 1.000 de euro pentru oratorie

acum 580 zile

Cinci tineri talentați și-au luat ipostaza de oratori în serios atunci când s-au înscris la concursul ”Dezbate România”, și au fost recompensați pentru talentul și efortul lor cu marele premiu în valoare de 1.000 de euro. Competiția, ajunsă la ediția a VIII-a, este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Alex și Sonia îi dau socoteală lui Tudor pentru relația lor, iar Ioan îl confruntă pe Alin

acum 581 zile

În episodul 13 al serialului, Ana Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu) descoperă adevărul despre noaptea petrecută alături de Alin, iar Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) sunt puși în situația de a-i da socoteală lui Tudor pentru dovezile pe care el le-a strâns împotriva lor.

Liviu Vârciu și Doinița Oancea, primul sărut în “Fructul oprit”

acum 581 zile

 A revenit la marea sa dragoste, la actorie, iar acum poate fi urmărit de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1. În episodul din această seară, personajul lui Liviu Vârciu – Costică are prima...

Un Paște creativ oferit copiilor

acum 586 zile

Ideea de primenire era bine înrădăcinată în imaginarul colectiv al bătrânilor noștri. Iar Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat acest eveniment, de primenire artistică, oferit de copii părinților lor, în spiritul păstrării acestei tradiții vechi și frumoase.

Lăzărescu, semnal de alarmă către Caragea: “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”

acum 588 zile

În această seară, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”, la Antena 1.

Halkidiki: vacanța ta de vis în 2018

acum 590 zile

În prezent, peninsula este considerată una dintre cele mai populare destinații turistice de vară.

Petru Păun, din ”Fructul oprit”: ”Lecția iubirii vine la pachet cu sacrificiile”

acum 591 zile

Ce spune Petru Păun despre asemănarea cu personajul său din “Fructul oprit”.

Ana Caragea trăiește prima experiență traumatizantă. În ACEASTĂ SEARĂ, în serialul ”Fructul Oprit”

acum 595 zile

Alin îi propune Anei să vadă orașul de sus, așa că ei ajung într-un hotel și își iau cameră la un etaj situat la mare înălțime pentru a admira astfel priveliștea.

Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

acum 596 zile

Acum, Tudor poate fi urmărit de telespectatori în “Fructul oprit”, serialul difuzat de Antena 1, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în cadrul căruia îl interpretează pe Petru Caragea.

Minivacanță de cinci zile pentru români, în 2018. Zilele libere urmează să fie aprobate de Guvern

acum 597 zile

În 2018, vom avea mai multe zile libere, iar în cazul în care guvernul va aproba și câteva zile intercalate cu zilele de odihnă din weekend vor fi în total 21 de zile libere.

A înnebunit Mapamondul! Piesa asta o sa fie hitul verii 2018! Face ravagii pe Youtube!

acum 597 zile

După ce în 2017 a cucerit topurile cu "HAVANA", Camila Cabello a pregătit o nouă surpriză fanilor. Artista a lansat piesa "Never Be The Same" iar fanii au reacţionat cum nu se putea mai bine

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »