• La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu și Vlad Gherman au făcut schimb de roluri

  acum 187 zile

  Pentru o bună bucată de timp, la ”PoveștiCOOL”, Liviu și Vlad au făcut schimb de roluri: Liviu a fost cel care a pus întrebările, iar Vlad Gherman a răspuns.

  Marius Manole: ”Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

  acum 187 zile

  Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu vorbește despre prima și MAREA lui dragoste

  acum 188 zile

   Seria interviurilor cu actorii din serialul ”Fructul Oprit” continuă. La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu, alias ”Costică” din serialul produs de Ruxandra Ion, face o serie de mărturisiri. Însă, înainte de toate, el a dorit să...

  Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

  acum 189 zile

  Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

  Vlad și-a pregătit discursul pentru Premiile Oscar. Iată cu îi va mulțumi și Criss, la rândul ei

  acum 189 zile

  Criss l-a provocat să spună care este discursul pe care Vlad speră să îl rostească într-o bună zi pe scenă, sub privirile marilor actori din lumea încreagă.

  Interviu cu Michelle Cuevas, autoarea bestsellerului ”Confesiunile unui prieten imaginar”

  acum 190 zile

  Venită în România pentru a lansa una dintre cărțile sale, Michelle Cuevas a acordat un interviu emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

  Vlad mărturisește: ”E terapeutic să ai un prieten imaginar. Nu e ceva neobișnuit”

  acum 190 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad face o mărturisire ce o uimește pe Criss. Ei bine, el spune că îi este dor să fie din nou copil, să vorbească cu prietenul lui imaginar. ” Tu ești copil tot timpul! ”, îl întrerupe Criss pe Vlad, care tocmai...

  Nicolae Antonescu, profesorul care, de mai bine de 40 de ani, îi formează pe tinerii artiști

  acum 190 zile

  Pe Nicolae Antonescu vă invităm să îl cunoașteți mai bine urmărind interviul pe care acesta l-a acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Moda pentru copii. Iată ce se poartă printre cei mici, din prima lor zi de viață

  acum 190 zile

  Povestea celor două o puteți afla la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții, de luni până joi).

  3 rețete de mic dejun, pe care nu le găsiți pe internet (până acum). Iată recomandările ”Don Apetit & CO”

  acum 191 zile

  Iată ce sugestii are chef Alex Cârțu de mic dejun, cea mai importantă masă a zilei. Este vorba despre trei preparate: vafe, quesadilla și milkshake.

  De ce îi este Katia atât de fidelă Roxanei, din ”Fructul Oprit”. Actrița Cosmina Dobrotă are răspunsul

  acum 191 zile

  De ce Katia este atât de lipită de Roxana ne spune chiar Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează cu atât talent pe simpatica menajeră.

  Alina Șerban, la ”CineCOOL”: Nu vorbeam deschis despre faptul că eram rromă”

  acum 194 zile

  Actrița Alina Șerban, invitată la Happy Channel, la ”CineCOOL”, a mărturisit că a fost o perioadă în care evita să vorbească despre faptul că ea este de etnie rromă.

  Marian Râlea dă din casă de la filmările pentru ”Fructul oprit”: ”Au fost scevențe întrerupte pentru că Vlad...”

  acum 194 zile

  Interviul cu Marian Râlea și Adriana Trandafir, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL” este unul absolut minunat. Cum a continuat dialogul delor trei, despre ce alte ”boacăne” au mai vorbit ei, aflați din acest interviu.

  Actrița Alina Șerban spunea tuturor că tatăl ei era Michael Jackson

  acum 195 zile

  Alina a mărturisit că nu teatrul a fost prima ei mare iubire, ci dansul și muzica, în egală măsură. Una dintre amintirile ei legate de această perioadă este cea în care era fan Michael Jackson.

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  acum 195 zile

  Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Adriana Trandafir mărturisește: ”Mi-am dorit să ies la pensie”. Actrița a spus la ”PoveștiCOOL” ce planuri are

  acum 196 zile

  Un interviu cu Adriana Trandafir și Marian Râlea nu are cum să nu îți transmită o stare de bine. Marii actori, care formează un cuplu în serialul „Fructul Oprit” (difuzat de Antena 1), au fost invitații lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”.

  Povestea cărții „Copilul independent sau cum să fii o mamă leneșă”, la ”PoveștiCOOL”

  acum 196 zile

  De ce a scris această carte, cum procedează ea acasă, cu copiii săi, dar și ce reacții au stârnit cărțile sale, aflați din interviul de mai jos, acirdat de Anna Bîrkova emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

  Piept de pui cu garnitură de ratatouille

  acum 197 zile

  Chef Marius Dumitru propune, pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, o rețetă cu nume de desene animate: piept de pui cu garnitură de piure de morcov și ratatouille.

  Sâmbătă, la Povești COOL: Liviu Vârciu face mărturisiri neașteptate despre cea mai puternică dragoste

  acum 200 zile

  Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Invitat la emisiunea “Povești COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel,...

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  acum 203 zile

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”.

  La ”CineCOOL”, Bogdan Albulescu povestește cum ajungea la spectacole: ”Intram peste tot pe unde se putea, cu carnetul de student”

  acum 203 zile

  Invitat la ”CineCOOL”, actorul Bogdan Albulescu a continuat seria mărturisirilor. După ce a spus de ce a renunțat la Facultatea de Drept , el a povestit despre modul în care intra la spectacolele de teatru. Prima dată la teatru, ca simplu spectator, Bogdan Albulescu...

  Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

  acum 203 zile

  După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

  Cosmina Dobrotă, alias servitoarea ”curioasă” din ”Fructul Oprit”: ”Am descoperit că uneori este bine să fii obraznic”

  acum 203 zile

  Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00,este invitata lui Vlad Gherman, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Vlad o întreabă pe Criss dacă i-a plăcut să joace într-un serial în care nu face pereche cu el. Răspunsul Cristinei?

  acum 204 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Cum împacă Tudor Roșu programul de la școală cu cel al filmărilor pentru ”Fructul oprit”

  acum 204 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »