AZI, la ”CulTOUR”, aveți întâlnire cu Denis, solistul trupei ”The Motans”, și cu Bogdan Naumovici

acum 178 zile

 Denis, vocalistul trupei ”The Motans” și publicistul Bogdan Naumovici sunt invitații ediției de astăzi, 27 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de la ora 17.30 și în reluare, de la 23.00. Știați că denumirea trupei...

Ce spun Criss și Vlad despre colaborarea lor cu Maia Morgenstern, în serialul ”Fructul Oprit”

acum 179 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată, zilnic, de Happy Channel, Maia Morgenstern, Bogdan Albulescu, Michaela Prosan, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre atmosfera de la filmările serialului ”Fructul Oprit”.

Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră "Pentru buze trebuie să aveți cel puțin două contururi"

acum 179 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, după ce a dezvăluit ce trebuie să conțină trusa de machiaj a unei femei, make-up artistul Isabel Strat ne spune la ce trucuri de machiaj să apelăm pentru a arăta bine la orice oră.

AZI, emisiunea ”CulTOUR” vă introduce în culisele serialului ”Fructul oprit”

acum 180 zile

 La ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită în culisele serialului ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la 20.00, la Antena1. Ce spun actorii despre persoajele lor? Cum se...

Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră. Iată ce trebuie să conțină o trusă de machiaj

acum 180 zile

Isabel este make-up artist din anul 2010 și este specializată în machiajul de beauty, de modă, de film și de televiziune. Pe paginile sale de Instagram și de Facebook, Isabel le oferă sfaturi internauților.

"Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

acum 180 zile

Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

acum 180 zile

La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

acum 180 zile

Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

acum 181 zile

La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

acum 181 zile

Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

Cristi Bostănescu, producătorul filmului „The Nun”, dezvăluiri de pe platourile de filmare

acum 182 zile

La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre filmul ”The Nun” cu producatorul Cristi Bostănescu.

Andreas Petrescu, interviu alături de familie: „Copilul și soția mea mi-au schimbat viața în bine”

acum 182 zile

Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

acum 184 zile

Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

acum 184 zile

Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

acum 184 zile

Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

acum 184 zile

Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

acum 185 zile

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

Mihaela Ursuleasa, una dintre cele mai importante pianiste ale lumii, era numită ”Micul Mozart” la doar 12 ani

acum 186 zile

Cum a ajuns Mihaela să poarte pantofii unui conductor de tren la audiția ei din Viena, dar și alte amintiri frumoase despre pianistă, aflați din articol.

Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

acum 186 zile

 Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

acum 187 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

acum 187 zile

 Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

„Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

acum 187 zile

Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

acum 188 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

Ediție specială, despre fascinanta poveste a Reginei Maria, la emisiunea “CulTOUR”

acum 188 zile

Happy Channel oferă publicului său, la “CulTOUR”, o ediție specială despre una dintre cele mai importante personalități din istoria României, Regina Maria. Luni și marți, de la ora 17.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman invită telespectatorii să descopere povestea fascinantă a celei care a fost considerată cea mai frumoasă regină din Europa.

Medeea Marinescu, actrița care a jucat în "Maria, Mirabela": "Nu am învățat nicio replică"

acum 189 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR” (dufuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30), actrița Medeea Marinescu a mărturisit că și acum este chemată la emisiuni în care să vorbească despre acest film.

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »