Alina Chivulescu a spus, la ”CulTOUR”, de ce nu mai face brad de Sărbători

acum 266 zile

 Alina Chivulescu vorbește, la Happy Channel, despre magia Sărbătorilor de iarnă. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad...

Primul premiu pentru interpretare, Marian Râlea l-a primit la... grădiniță

acum 266 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Râlea și-a amintit cu nostalgie de serbarea la grădiniță. Primul său rol, la gărdiniță, a fost acela al unui băiat neascultător, care a căzut cu trotineta.

Andreas Petrescu: "Băiețelul meu este cel mai frumos cadou de Crăciun"

acum 266 zile

Andreas Petrescu, vocea postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Doinița Oancea, mărturisiri neașteptate despre superstițiile de Revelion, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 266 zile

Doinița Oancea, îndrăgita actriță pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Tanței în “Fructul oprit”, vorbește despre superstițiile de Revelion, pe care le respectă an de an, într-o ediție specială “CulTOUR”. În ce mod inedit a petrecut noaptea dintre ani, dar și ce nu a reușit să facă anul acesta, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare,de la 23.00), la Happy Channel.

Alina Chivulescu, la ”CulTOUR”: „I-am cerut lui Moș Crăciun o maimuțică sub pernă”

acum 266 zile

Alina Chivulescu, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul lui Helene, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Detalii din viața artistei Sore Mihalache: ”Mama și tata sunt cei mai buni bucătari. Nu înțeleg de ce nu au făcut un restaurant”

acum 267 zile

Sore a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Artista a mărturisit că una dintre băuturile sale preferate de Crăciun este vinul fiert.

Ana Baniciu, supersitiții în noaptea de Revelion: ce nu îi lipsește în noaptea dintre ani și cu cine să sărută sub vâsc

acum 267 zile

 Ana Baniciu, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de Happy Channel, că este superstițioasă. Ce nu îi lipsește în noaptea de Revelion? Iată răspunsul Anei: ” Ceva roșu am avut în fiecare an pe mine. Cumva, cred că asta este o...

Alina Pușcaș, despre supersitițiile din noaptea de Revelion

acum 267 zile

Care e semnificația superstiției conform căreia, în noaptea de Anul Nou se mănâncă pește și 12 boabe de struguri, aflați din clipul alăturat.

Marian Râlea, amintiri din copilărie: ce activități interzise făcea și cum a învățat franceză și germană

acum 268 zile

”Magicianul” Marian Râlea s-a născut în Brașov. De fapt, pe certificatul său de naștere, era trecut orașul Stalin, căci, din 1950 și până la 24 decembrie 1960, numele orașului a fost schimbat în Stalin. În această perioadă, în semn de apreceire a tovarășului Stalin, pe Tâmpa, a fost scris numele suveranului sovietic cu brazi.

Cum a ajuns actor Marian Râlea. Primul său rol a fost într-un film cu Belmondo!

acum 268 zile

De la Magicianul care a adus bucurie în inimile atâtor generații de copii, la rolul magistral interpretat în piesa ”Crimă și Pedeapsă”, la simpaticul și amuzantul Tănase, din ”O grămadă de caramele”, sau la olteanul Sile Boască din...

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu

acum 272 zile

Într-o ediție de sărbătoare, pe care Happy Channel o va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), acesta își amintește cu drag clipele frumoase petrecute în această perioadă a anului.

Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

acum 273 zile

Artista Sore Mihalahe este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, Sore vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.

Alina Pușcaș, la ”CulTOUR”: ”Cel mai neinspirat cadou de Crăciun este...”

acum 274 zile

”Cadouri urâte nu există, poate neinspirate”, a afirmat Alina Pușcaș la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00)

Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 274 zile

Alina Pușcaș, actrița din “Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o...

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

acum 275 zile

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

Carmen Simionescu, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: “Începe un nou capitol”

acum 276 zile

Invitată la “CulTOUR”, Carmen Simionescu a dezvăluit care sunt doleanțele ei mari. “Moșule, vreau să-mi aduci liniște, răbdare, și vreau să-mi aduci echilibru”, a spus ea.

Cel mai frumos vis de Crăciun al acestor copii este ca părinții lor să se împace

acum 276 zile

”Crăciun în Palm Springs”, miercuri, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Întrebări... ”Crăciunești”, pentru Ana Baniciu, la ”CulTOUR”. Iată care a fost cel mai ciudat cadou pe care i l-a cerut Moșului

acum 276 zile

Cum arată Crăciunul ideal? Ce îi place la Crăciun? Cum arată Moș Crăciun? Doar trei dintre cele 61 de întrebări ”Crăciunești” cărora Ana Baniciu le-a răspuns la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce așteaptă Ana Baniciu de la Moș Crăciun. Ne spune azi, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 276 zile

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgita cântăreață, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel.

Actrița Victoria Cociaș, la ”CulTOUR”: "Primul film pe care l-am văzut a fost «King Kong». M-a speriat"

acum 277 zile

O viață ca un film. O iubire ca în filme. O carieră actoricească de admirat. Toate acestea sunt ale actriței Victoria Cociaș, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Alin Gheorghișan a mărturisit, la ”CulTOUR”, că împodobește bradul de Crăciun, dar și de... Paște

acum 277 zile

Invitat la ediția specială de Crăciun a emisiunii ”CulTOUR”, actorul Alin Gheorghișan a mărturisit că are un obicei la care ține: împodobește bradul din curtea casei sale atât de Crăciun, cât și de... Paște. Cum anume, aflați din interviul acordat...

Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

acum 279 zile

 Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

acum 280 zile

Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

acum 280 zile

Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

acum 280 zile

La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »