”Voiam să mă fac cântăreață”, mărturisește Andreea Ibacka la ”CulTOUR”

acum 225 zile

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR” a ajuns și la Andreea Ibacka, pe care ați putut-o urmări, la Happy Channel, în serialul ”O gărmadă de caramele”.

Vlad Zamfirescu, moment de sinceritate, la ”CulTOUR”: ”Nu ai voie să minți. Mă țin cu dinții de regula asta!”

acum 226 zile

Actorul și regizorul Vlad Zamfirescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Vă invităm să-l descoperiți.

Filmul care face toți banii și filmul pe care, mai bine, îl ocolești. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 227 zile

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă două filme ce rulează în cinematografele din România. Unul bun și unul… de ocolit.

Vlad Zamfirescu, dezvăluiri la ”CulTOUR”: ”A fost un moment în care mă simțeam neputincios”

acum 230 zile

Vlad Zamfirescu, actor și regizor, a acceptat provocarea postului Happy Channel și a răspuns celor nu mai puțin de 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Am trăit o viață întreagă în familia asta și mi-a fost greu să mă despart”, mărturisește Cătălina Ponor, la Happy Channel

acum 230 zile

Care este minciuna măruntă la care apelează mai des, ce regretă că nu a făcut la momentul potrivit, care este părere sa despre operațiile estetice, dar și ce spune despre copilăria ei, aflați din interviul alăturat, acordat de Cătălina Ponor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la 17.30, la Happy Channel.

Cătălina Ponor, moment de sinceritate, la ”CulTOUR”: ”Aș fi plecat și de acasă doar ca să pot continua cu gimnastica”

acum 231 zile

Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică la gimnastică a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Interviu de colecție, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică

acum 231 zile

Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică la gimnastică răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

Cristi Brancu, la ”CulTOUR”: ”E foarte important să te retragi la timp și să fii decent”

acum 232 zile

Cum a cunoscut-o Cristi Brancu pe Oana Turcu, femeia care i-a devenit soție, care este bancul lui preferat, în ce domeniu vrea să se perfecționeze,ce filme îi plac, dar și mai multe alte povești frumoase, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 232 zile

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 232 zile

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 233 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 233 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 237 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 237 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 238 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 239 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 239 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

"Oxygen", piesa de teatru care a cucerit Europa, se joacă și în România. Despre aceasta, la ”CulTOUR”

acum 240 zile

”«Oxigen» este un spectacol care m-a încântat atât de tare, încât am zis că am să îmi duc prietenii o dată și încă o dată ca să profit de ocazie să îl revăd. E mai mult decât spectacol, e mai mult deâct...

Care sunt cele 7 cuvinte în care se descrie Oana Zăvoranu? Aflați, astăzi, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 240 zile

Oana Zăvoranu este invitata ediției de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Filme de văzut și de... ocolit. La care dintre cele două categorii se încadrează peliculele ”Capernaum” și ”The Favourite”

acum 240 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, face două recomandări: un film pe care merită să îl vedeți și un altul pe care, în opinia sa de critic de film, este mai bine să îl... ocoliți. Cele două pelicule...

Alexandru Ion, ”CulTour”: ”Am foarte multe liste”

acum 244 zile

 La doar 31 de ani, actorul Alexandru Ion a jucat pe cele mai importante scene ale teatrului românesc. El a acceptat provocarea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul...

Ioana Blaj, alias Iza, din ”Fructul Oprit”, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt prea directă!”

acum 245 zile

 Ioana Blaj, actriţa din serialul ”Fructul oprit”, a răspuns interviului de 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). - Ce faci primul lucru,...

AZI, la ”CulTOUR”, vine Alexandru Ion, un reprezentant de seamă al tinerei generații de actori

acum 245 zile

În ediția de joi, 14 martie, a emisiunii ”CulTOUR”, tânul actor Alexandru Ion vine să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora...

Liviu Vârciu a mărturisit la ”CulTOUR”: "M-am despărțit de o fată după ce am văzut un film"

acum 245 zile

”Eu sunt un om care se consumă foarte mult”, este mărturisirea făcută de Liviu Vârciu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare de la 23.00).

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

acum 246 zile

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »