Care este primul pas pentru o carieră de parfumier? Află la ”CulTOUR”, de la Philippe Clermont, într-un interviu exclusiv

acum 194 zile

Opt dintre cele mai influente nume din parfumeria de nișă din Europa au stabilit tendințele din acest domeniu. Echipa Happy Channel a fost prezentă la această întâlnire, CREATORS TALK PERFUMES: 2019, și a aflat o serie de secrete din lumea... parfumată. Emisiunea...

La ”CulTOUR”, make-up artistul Isabel Strat îți arată pașii de urmat pentru un contur perfect al ochilor

acum 194 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată zilnic, de la ora 17.30, aflați, pas cu pas, cum se poate realiza machiajul ochilor.

Aurelian Temișan nu se ferește să recunoască: a plâns la film

acum 195 zile

Da, și bărbații plâng la filme. Aurelian Temișan este unul dintre ei și nu se ferește să recunoască acest lucru. Invitat la emisiunea ”CulTOUR” , difuzată zilnic de postul de televizziune Happy Channel, artistul a mărturisit că ultimul film la care a...

Astăzi, la “CulTOUR”: Tips&tricks pentru un machiaj ideal în sezonul rece

acum 195 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au pregătit telespectatorilor Happy Channel un material special cu tips &tricks despre machiajul buzelor și al ochilor.

Aurelian Temișan caută răspuns la întrebarea ”Cei dagi, care ne-au plecat, își dau seama cât de mult ne lipsesc?”

acum 195 zile

Întrebat care este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat luna aceasta, Temi a oferit un răspuns emoționant.

Actorii de la Teatrul ”Ion Creangă”, spectacole gratuite în școlile din Capitală

acum 195 zile

La ”CulTOUR”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă un spectacol inedit.

Michaela Prosan mărturisește la emisiunea ”CulTOUR”: ”Aș vrea să am mai multă răbdare”

acum 195 zile

După ce a mărturisit că și-ar dori să facă bungee jumping , Michaela Prosan a dezvăluit, la Happy Channel, și alte lucruri mai puțin știute despre ea. Actrița din serialul ”Fructul orpit” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”,...

Aurelian Temișan își amintește că, în copilărie, își dorea să devină… Florin Piersic

acum 196 zile

Aurelian Temișan vorbește, la “CulTOUR”, despre una dintre cele mai frumoase experiențe la care a visat și de care a avut parte de curând. În cadrul ediției, care se va difuza astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, lucruri neștiute din viața acestuia ies la iveală, iar publicul îl poate cunoaște mult mai bine pe îndrăgitul artist.

Lucruri mai puțin știute despre Grădina Zoologică din Târgoviște

acum 196 zile

Un loc demn de vizitat: Grădina Zoologică din Târgoviște. La emisiunea ”CulTOUR” vă invităm să urmăriți câteva imagini din acest loc deosebit și să aflați lucruri inedite. Știați că Grădina Zoologică din Târgoviște A găzduit...

Ăsta da curaj! Iată ce și-ar dori Michaela Prosan să facă!

acum 196 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, a prins-o pe Michaela Prosan într-o pauză de filmare și a luat-o la întrebări. 61 de întrebări, conform tradiției emsiunii difuzate zilnic la Happy, de la ora 17.30

Maria Ploae, ce trebuie să faci ca să fii un actor bun de cinema: ”Este o diferență între a fi pe scenă și în fața aparatului de filmat”

acum 203 zile

Maria Ploae a absolvit IATC în 1975, la clasa profesorilor Octavian Cotescu și Ovidiu Schumacher. A fost colegă de grupă cu Dan Condurache și Horațiu Mălăele. Încă din studenție este descoperită de Sergiu Nicolaescu, care-i oferă rolul Domnișoarei Jugu, din filmul...

Interviu de excepție cu Aylin Cadîr, la emisiunea „CulTOUR”: ”Nu aș putea trăi fără copiii mei”

acum 203 zile

Aylin Cadîr a acceptat invitația echipei Happy Channel de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Bunul simț și smerenia” sunt cele mai de preț lucruri pe care Aylin Cadîr spune că le-a moștenit

acum 203 zile

Aylin Cadîr a acceptat invitația echipei Happy Channel de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cei mai mari balerini ai lumii vin la București. Pe 31 octombrie, la Sala Palatului din Capitală

acum 203 zile

10 dintre cei mai buni balerini ai baletului rusesc de la Teatrul de Balet Bolshoi din Moscova vor pune pe scenă ”Spectacol de Gală”, pe 31 octombrie, la Sala Palatului din Capitală.

Despre umor și comedie, de vorbă cu Mihai Bobonete și Radu Gabriel, la Happy Channel: ”Suntem un popor care râde foarte mult”

acum 206 zile

Echipa Happy Channel a fost prezentă la festivalul filmelor de comedie și i-a luat la întrebări pe unii dintre cei mai apreciați actori și regizori care aduc zâmbetul pe buzele publicului.

Bogdan Naumovici, la ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău că se produc prea puține comedii în România”

acum 206 zile

Cât mai râd românii? Despre ce râd ei? Ced se întâlplă cu producția filmelor de comedie? Despre astea, dar și despre ceea ce înseamnă umorul, reporterii emisiunii ”CulTOUR” au stat de vorbă cu actorii Radu Gabriel și Maria Radu, dar și cu omul de publicitate Bogdan Naumovici, la ”Film 4 Fun”, festivalul organizat la Sinaia dedicat producțiilor de comedie.

Adriana Trandafir, moment de sinceritate la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu aș mai face aceeași meserie”

acum 207 zile

Vă invităm să urmăriți interviul de mai jos cu marea actriță Adriana Trandafir.

La ce film să mergi? Încearcă „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „A Star Is Born” sau „Coborâm la prima”

acum 207 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă trei filme ce rulează în cinematografe, pe care nu trebuie să le ratați. „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „A Star Is Born” și „Coborâm la prima”.

Ana Ularu, declarație despre protagonista din “Femeie în război”: ”Eu și mama ne-am îndrăgostit de actrița din film”

acum 208 zile

Despre film, despre cât de puternică poate fi o femeie, despre curajul pentru a lupta pentru lucrurile în care crede fiecare, a vorbit și actrița Ana Ularu, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

"Terapie în trei", rețeta ce poate salva o căsnicie. Cum așa? Aflați la ”CulTOUR”

acum 208 zile

”TERAPIE ÎN TREI", o comedie ce poate fi văzută la Teatrul Roșu. Despre acest spectacol, au vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cei trei protagoniști: Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol.

”Viața nu are roată de rezervă” spune, Adriana Trandafir, la emisiunea ”CulTOUR”. De ce? Află în ediția de astăzi a emisiunii

acum 208 zile

 Ediția de astăzi, 24 octombrie, a emisiunii ”CulTOUR” vă invită să o cunoașteți pe îndrăgita actriță Adriana Trandafir, așa cum este ea, dincolo de camerele de filmare. 61 de întrebări și tot atâtea răspunsuri, azi, de la 17.30 (în...

Sore a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt o mamă relaxată și, totodată, mă panichez”

acum 209 zile

Actriță și cântăreață, Sore a fost invitata emisiunii CulTOUR, difuzată zilnic de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel. Fosta colegă de trupă cu Criss și Vlad, în vremea LaLa Band, Sore a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

Ioan Andrei Ionescu și Irina Margareta Nistor, în dialog despre ”Fals tratat de mântuire a sufletului”

acum 210 zile

Ioan Andrei Ionescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ioan Andrei Ionescu, la ”CulTOUR”: ”De obicei, când filmez un fumător, mă apuc și eu de fumat”

acum 210 zile

Ioan Andrei Ionescu a continuat seria poveștilor de la fimarea pelicului ”Fals tratat de mântuire a filmului”, lansat, în septembrie, pe marile ecrane și în care el joacă rolul inspectorului CNSAS Toma.

Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

acum 210 zile

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »