„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 2 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

La ”CulTOUR, Bogdan Stanoevici a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

acum 3 zile

Actorul Bogran Stanoevici, cel care l-a interpretat pe Marius Cristescu, a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Carmen Tănase, interviu emoționant despre finalul serialului ”Fructul Oprit”

acum 3 zile

Serialul ”Fructul Oprit” a ajuns la final. Ce au însemnat cei doi ai petrecuți pe platourile de filmare pentru Carmen Tănase? Cum a fost în ultima zi de fălmări? Ne-a spus chiar actrița, care, în serialul produs de Ruxandra Ion, a interpretat-o pe Roxana Baicu Popovici:

Reacțiile actorilor din ultima zi de filmare a serialului ”Fructul Oprit”: ”Pentru mine, a fost ca o vacanță”

acum 4 zile

Ce amintiri au depănat invitații emisiunii ”CulTOUR”? Cu ce gânduri se despart de acest proiect? Cum a fost la filmări? Aflați răspunsurile din clipul alăturat.

Vica Blochina a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cu sinceritate, despre greșelile din trecut

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Vica Blochina a povestit, cu sinceritate, despre lucrurile pe care le-a făcut, în trecut, și despre lecțiile pe care le-a învățat din cele câte i s-au întâmplat.

”Cea mai deșteptă blondă din România”, se autodescrie Vica Blochina în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”

acum 6 zile

Vica Blochina a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 8 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 10 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 11 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 12 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 12 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Lucian Mîndruţă, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Sunt stresat că viața nu e atât de lungă”

acum 13 zile

Lucian Mîndruţă răspunde provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mihaela Tatu, ”Mi-am dat seama că, a fi femeie, înseamnă să ai...”

acum 13 zile

Ce înseamnă să fii femeie, în viziunea Mihaelei Tatu? Aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Mihaela Tatu, la ”CulTOUR”: ”După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică”

acum 14 zile

Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, o întâmplare desprinsă, parcă, din filme, dar care a fost cât se poate de reală.

Adrian Teleşpan a povestit, la CulTOUR, despre cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut

acum 18 zile

Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, atunci când era mic, visa să devină preot. Nu a ajuns să slujească în biserici, ci să scrie.

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

acum 18 zile

Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Am vrut să mă fac preot” a mărturisit, la Happy Channel, Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”

acum 19 zile

Adrian Teleşpan, cel care a făcut echipă cu Ana Morodan la ”Asia Express”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare de la ora 23.00).

”M-am împăcat cu ideea că suntem lumină și ne întoarcem în lumină”, a mărturisit Mirela Retegan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 20 zile

Mirela Retegan, fondatoarea trupei pentru copii Gașca Zurli, cea care a adus România în celebra Carte a Recordurilor, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Rodica Lazăr, la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi frică să am atâția bani fără să fac asta...”

acum 21 zile

Rodica Lazăr, actiță pe care o puteți urmări în rolul procurorului în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Mirela Retegan, la ”CulTOUR”: ”Cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți”

acum 21 zile

Mirela Retegan, cea care a creat Gașca Zurli, a venit la Happy Channel pregătită să răspudă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Interviu cu regizorul Marie Monge, la Happy Channel, despre filmul ”Les Joueurs” și lumea jocurilor de noroc din Paris

acum 22 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a avut un invitat de seamă: Marie Monge, cea care semnează regia filmului ”Les Joueurs”. Cu patru nominalizări la Festivalul de film de la Cannes, pelicula, în opinia criticului de film nu trebuie ratată de...

Miță, de la trupa Bere Gratis: ”Un om sufletist, care a primit mult bine și încearcă să îl întoarcă”

acum 25 zile

Mihai Georgescu, sau Miță, cum îi mai spun prietenii, a pus bazele formației Bere Gratis în urmă cu 21 de ani. Despre formație, despre omul din spatele cunoscutei trupe, ne-a povestit chiar Miță, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Damian Drăghici a povestit la Happy Channel: ”Mi se spunea, în copilărie, «Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie»”.

acum 26 zile

Deținător al unui premiu Grammy, muzicianul român Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Unii spun că sunt prea directă”, a spus Rodica Lazăr la emisiunea ”CulTOUR”

acum 26 zile

Rodica Lazăr, alias doamna procuror din serialul „Fructul oprit”, a fost supusă unui... interogatoriu de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »