La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 1 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 2 zile

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 3 zile

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 3 zile

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 4 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 4 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

”Voiam să devin dansatoare”, a mărturisit Ana Creţu, alias Iulia Popescu, din serialul ”Sacrificiul”

acum 4 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din serialul Sacrificiul

acum 7 zile

Ana Crețu față în față cu jocul ”Continuă fraza”, una dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Iată ce a răspuns actrița Ana Creţu la întrebarea ”Am sau n-am căutat pe Google numele meu?”

acum 7 zile

”Am/N-am” interviul din cadrul emisiunii ”CulOTUR” cu cele mai scurte răspunsuri din partea invitaților. Ce a făcut sau nu actrița Ana Crețu, din serialul ”Sacrificiul”, vă invităm să aflați în cele ce urmează.

”Cu el am avut o chimie ciudată”, a dezvăluit Sore despre solistul trupei The Motans

acum 7 zile

Sore Mihalache a acceptat invitație Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Crețu, din ”Sacrificiul”, spune că nu ar vrea să i se îndeplinească toate visurile. Motivul e unul neașteptat…

acum 7 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a intrat în jocul ”Ce-ai alege?” al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel.

"Continuă fraza"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 8 zile

Medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”, alias actorul Daniel Nuță, a venit la Happy Channel și s-a... jucat. "Continuă fraza", unul dintre jocurile din cadrul emisiunii ”CulTOUR” care îi provoacă pe invitați să ofere răspunsuri pline de mimaginație.

Cum a învățat Sore versurile unor manele? Ne-a povestit la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Cântăreața Sorina Mihalache, cunoscută cu numele de scenă Sore, a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ce a făcut și ce nu, aflați din rândurile de mai jos:

Mesajul lui Daniel Nuță, din ”Sacrificiul”, pentru mama lui: ” Mama, te rog frumos să mă ierți, dar…”

acum 8 zile

Daniel Nuță, cel care îl interpretează pe medicul cardiolog Robert Câmpeanu din serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea”CulTOUR” și s-a jucat în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Doar de când am devenit mamă îmi doresc treaba asta”, este mărturisirea făcută de Sore la ”CulTOUR”

acum 9 zile

Cântăreața Sorina Mihalache, cunoscută cu numele de scenă Sore, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

CulTOUR special: ”Experimentul Pitești”. Cum erau bătuți studenții în închisorile comuniste

acum 10 zile

”Dacă reușeau să adoarmă, trebuiau să stea în poziție fixă, cu mâinile deasupra păturii, ca să nu se poată să se sinucidă, deși, realmente nu aveau cu ce. Dacă tresăreau, dacă aveau coșmaruri, erau bătuți”.

”CulTOUR Special”: Ce spun supraviețuitorii ”Experimentului Pitești”: ”A fost ceva de ordin apocaliptic”

acum 10 zile

”Nu exista scăpare. Puteai fi oricând dat pe mâna Securității. Pe mine m-au arestat după ultimul examen al anului întâi”, a povestit supraviețuitorul ”femomenului de reeducare” Octav Bjoza (preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici).

”Cel mai tare mă sperie că mă voi despărți de oamenii dragi”, a mărturisit actrița Tania Popa la CulTOUR

acum 11 zile

Actrița Tania Popa a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Continuă fraza”. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite la Happy Channel.

La ”CulTOUR”, Dan Bittman a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să plece definitiv din România

acum 14 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Dan Bittman a intrat în jocul "Continuă fraza".

Primul reportaj documentar din seria CulTour Special: „Experimentul Piteşti”, despre ororile la care erau supuși studenții

acum 15 zile

Pe 4 noiembrie, Happy Channel va difuza primul reportaj documentar realizat de reporterii emisiunii ”CulTOUR”. Un documentar despre un ”fenomen” cutremurător, despre un lung șir de fapte îngrozitoare săvârșite în numele… unui partid.

Cezar Ouatu a povestit, la ”CulTOUR”, de ce nu a plâns când a murit tatăl său

acum 15 zile

. În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Cezar a vorbit și despre un moment foarte trist din viața lui: moartea tatălui său.

Dan Bittman, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Mi-e teamă de viitor, de ce ni se pregătește”

acum 15 zile

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu.

La ”CulTOUR”, Dan Bittman și-a imaginat cum ar fi să stea închis într-o cameră numai cu femei...

acum 15 zile

La emisiunea ”CulTOUR”,Dan Bittman, solistul trupei Holograf și, totodată, prezentatorul emisiunii ”Antitalent”, de la Antena 1 a intrat în jocul ”Ce-ai alege?”.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »