Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 14 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Andreea Antonescu a vorbit, la ”CulTOUR”, despre tatăl ei: „Ăsta este regretul vieții mele”

acum 16 zile

Cele 61 de întrebări ”CulTOUR” au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Andreea Antonescu, invitata emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cântăreața a vorbit despre copilăria sa, despre fiica sa, dar și despre tatăl ei, care s-a stins din viață în 2001.

”Prefer să fiu de una singură și să îmi rezolv toate traumele”, a mărturisit Andreea Antonescu la ”CulTOUR”

acum 16 zile

Andreea Antonescu, jumătatea brunetă a celebrei trupe Andre, a participat la unul dintre cele mai interesante jocuri din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Am făcut o grămadă de bani la viața mea, dar tot am frică de sărăcie”, a mărturisit Damian Drăghici, la Happy Channel

acum 22 zile

Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR” cu o sinceritate dezarmantă.

Oful lui Dorian Popa: ”Nu mai pot să mă dau cu placa, pentru că mi-am rupt toate ligamentele”

acum 23 zile

”Continuă fraza”, cea mai amuzantă rubrică a emisiunii ”CulTOUR”, l-a pus pe Dorian Popa să găsească răspunsurile cele mai... cele. Vă lăsăm câteva dintre ele, însă, pentru ca tabloul să fie complet, urmăriți clipul alăturat!

Actrița Tania Popa: ”Un an de zile aș lucra la psihicul femeilor, să le bag mințile-n cap!”

acum 23 zile

Actrița Tania Popa a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Ce-ai alege?”, seria de întrebări cu două variante de răspuns din care intervievatul poate alege doar una singură.

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 26 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 27 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 27 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 28 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 28 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Cezar Oatu, față în față cu o serie de alegeri complicate

acum 28 zile

Alegeri, alegeri, alegeri… La emisiunea ”CulTOUR”, Cezar Oatu a fost pus să aleagă una dintre fiecare variantă propusă de reporterul Happy Channel în cadrul jocului ”Ce-ai alege?”.

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

acum 30 zile

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”?

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 34 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 34 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 34 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 35 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 36 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”În momentul în care muncești pentru ceea ce îți dorești, altfel prețuiești lucrurile”, spune Silviu Mircescu

acum 37 zile

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi se reproșează că nu sunt pe deplin maturizat”, a dezvăluit Mihai Jurca la emisiunea ”CulTOUR”

acum 38 zile

Mihai Jurca, cel responsabil cu știrile despre starea vremii din cadrul Observatorului Antenei 1, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR”.

”Fericirea vine și pleacă”, a declarat actorul Alexandru Ion la emisiunea ”CulTOUR”

acum 38 zile

Actorul Alexandru Ion, cel care îl interpretează pe Alin în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a continuat frazele începute de reporterul Happy Channel.

Paula Seling, despre părinții care își expun copiii pe rețelele de socializare ”Nu înțeleg de ce...”

acum 41 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care nu le înțelege este faptul că mulți părinți își expun copiii pe internet, pe rețelele de socializare.

Mărturisirea lui Randi, la Happy Channel: „Sunt paralel cu lumea online-ului”

acum 41 zile

Reporterul ”CulTOUR” a avut 61 de întrebări pentru Randi. Răspunsurile oferite de artist au scos la iveală lucruri mai puțin știute sau pe care le-am fi bănuit despre el, cum ar fi acela că este... ”paralel” cu online-ul.

Damian Drăghici, la emisiunea ”CulTOUR”: ”contrar aparențelor, sunt fricos”

acum 41 zile

Damian Drăghici, artistul și actorul din serialul ”Sacrificiul”, a făcut o serie de dezvăluiri personale în cadrul interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Carmen Tănase, la CulTour: ”Îmi plac oamenii ciufuți, pentru că îi înțeleg”

acum 42 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, actrița Carmen Tănase a dezvăluit care sunt acele lucruri care nu-i plac la ea, că și-ar fi dorit să fi fost cântăreață de operă, dar și multe alte lucruri mai puțin știute despre viața sa.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »